Tuesday, August 11, 2009

video

11 august 2009

assalammualaikum... hari ini dan semalam.....hermm hari berganti hari mingu berganti minggu.bulan berganti bulan.tup tup nak puasa da... kat sini dah sebuk menempah kuih raya.. hahaha masing masing dah menghantar sample kuih.. kemerdekaan pun disambut dalam keinsafan.. no berpoya poya ya.. ye lah sambut dalam puasa. ermm first time aku rasa merdeka dalam keinsafan,anyway tak ada hal... lagi mendapat barakah... toi tak??kepada meraka yang menerima anugerah sabtu lalu tahniah.. grade udah habis blaja.yg dah kawin selamat pengantin bau..yg dapat baby ... tahniah... semoga kehadiran ahli baru menceriakan keluraga kalian..yang meninggalkan dunia fana ini ,,,, takziah di ucapkan... semoga roh mereka tenang di Sana ...yang kat hospital,semoga cepat sembuh dari penyakit kalian .. itulah kehidupan manusia kan ... yang pergi tetap pergi..yang patah hilang berganti... aduhhhhh puitis plak aku.. semoga kehidupan kawan kawan disimbahi dengan warna warni yang indah indah ya....ku doakan...amin... ya rabb...

pendapatan sambilan

Biz-2u Biz-2u

jom sembang






info